Передплата 2024 ВЗ

У Львові стартує відбір на інтелектуальний телепроект для старшокласників

Незабаром у місті Лева стартує новий просвітницький  проєкт  інтелектуальної телегри «ЛІГА ЗНАНЬ». 

Телегру проводитимуть у форматі інтерактивної олімпіади із конкретних навчальних предметів. Перші чотири випуски програми будуть присвячені українській мові та літературі, хімії, історії, математиці. Про це повідомили «ВЗ» організатори проєкту.

Участь в телегрі зможуть взяти учні 10-го та 11-го класів шкіл м. Львова та Львівської області, які пройшли попередній відбір. Для участі у відбірковому етапі зацікавлені школярі повинні до 16 лютого 2020 року зареєструватись за посиланнями: хімія; українська мова та література.

Учнів, які продемонструють найкращі результати під час відбіркового етапу, запросять до участі в основному етапі змагань, який відбудеться в Актовій залі Львівського університету імені Івана Франка і транслюватиметься в телеефірі одного з каналів Львова. Телегра проходитиме у три тури. Про детальні правила усіх учасників шоу повідомлять заздалегідь.

Автори ідеї телепрограми зазначають, що основним завданням проекту є просвітницька діяльність, популяризація освіти та науки серед школярів, створення соціальних і професійних «ліфтів» для молоді, підвищення зацікавленості до навчання.

За попередньою інформацією, перший випуск програми «Ліга знань» має вийти в ефір уже 20 березня 2020 року.