Передплата 2024 ВЗ

Німці, яких евакуювали із Уханя, виявилися зараженими коронавірусом

  • 02.02.2020, 18:10
  • 720

Захворювання підтвердили у 120 осіб, що перебували на борту

У неділю, 2 лютого, в пасажирів німецького військового літака, який напередодні евакуював своїх громадян з китайського Уханя, виявили коронавірус. Про це повідомили у спільному пресрелізі Німецького Червоного Хреста, військово-повітряних сил ФРН та округу Гермерсхайм, пише DW, передає Главком.

Як зазначається, захворювання підтвердили у 120 осіб, які перебували на борту літака. Згодом усіх заражених було відправлено до університетської клініки Франкфурта-на-Майні на лікування. Зокрема, заражених пацієнтів перевозили до медичної установи в спеціально обладнаному для перевезення хворих на інфекційні хвороби транспортному засобі. Крім цього, інших пасажирів повітряного судна було направлено на карантин.

«Ці особи сприйняли новину стримано й були ізольовані», — йдеться у спільному повідомленні Червоного Хреста Німеччини, військово-повітряних сил країни та округу Гермерсхайм.

Також представники організацій додали, що для волонтерів та місцевого населення Гермерсхайма наразі немає жодної загрози захворіти коронавірусом нового типу.

Схожі новини