Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Львівщині затримали вбивцю таксиста, якого розшукували сім років

  • 31.01.2020, 17:21
  • 1 018

Поліцейські Львівщини затримали підозрюваного у вбивстві львівського таксиста, якого розшукували сім років. У 2012 році під час поїздки зі Львова в одне з сіл Городоцького району, зловмисник пострілом у голову вбив водія таксі, після чого закопав його тіло у полі та спалив автомобіль

Наприкінці червня 2012 року до правоохоронців звернулась 52-річна львів’янка, повідомивши, що її 27-річний син — водій таксі — виїхав на роботу і понад добу не виходив на зв’язок. Того ж дня на території Пустомитівського району біля лісопосадки було виявлено спалений автомобіль «Опель Астра», яким користувався зниклий чоловік, передає Діло.

«На початку 2019 року правоохоронці виявили на території Городоцького району рештки людського тіла, закопаного у полі. Вони належали зниклому таксисту, який помер внаслідок вогнепального поранення в голову», — розповідають в поліції.

Згодом правоохоронці встановили, що до вбивства чоловіка причетний 26-річний мешканець Городоцького району. 28 червня 2012 року у Львові він сів у таксі — той самий автомобіль «Опель Астра». Дорогою між пасажиром і водієм виник конфлікт. Пострілом у голову пасажир вбив водія, а потім закопав тіло та спалив автомобіль.

Зловмисника оголосили у розшук і 30 січня 2020 року затримали у Київській області. Зловмиснику загрожує покарання — від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання для нього міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Схожі новини