Передплата 2024 «Добрий господар»

Щоразу, коли Зеленський здає позиції Росії, електорату "кидають кістку" у вигляді повернення полонених, – учасник АТО

  • 31.01.2020, 12:28
  • 1 844

Президент України Володимир Зеленський використовує питання полонених з метою заспокоїти електорат після виконання чергових вимог і побажань Росії.

Таку думку висловив у ефірі «Прямого» експерт Міжнародного інституту демократій, учасник АТО Євген Дикий.

«Зеленському насправді так само полонені цікаві, як і Путіну. Знайшли універсальне прикриття — коли робиться черговий крок назустріч вимогам і апетитам Росії, коли наша влада в черговий раз прогинається під Росію, і щось вчергове здає, це треба чимось прикрити, щоб не було надто сильного обурення у суспільстві. І тут спрацьовує кнопочка, але не на Зеленського — спрацьовує кнопочка на бабушок, «на уставший от войны электорат». Їм кидають «кістку».

Ось Петрівське недавно зайняли — просто [бойовики] заходять на позиції залишені в порядку нібито двостороннього розведення. Таке розведення, після якого одна сторона займає позиції іншої, називається у військовій термінології відступ і наступ. І коли стає абсолютно очевидним, що ми в черговий раз без бою здали Росії якусь з позицій, які з боями, з кров’ю з жертвами п’ять років тримали, тоді кидається «кістка» — зате ми врятували ще кілька людей з полону", — заявив Дикий.

Схожі новини