Передплата 2024 ВЗ

"Ти ж хотіла „руского міра“: киянка змусила тікати скандальну Нелю Штепу із супермаркету

  • 30.01.2020, 19:58
  • 844

В одному з супермаркетів Києва на відео зняли скандальну ексмерку Слов’янська Нелю Штепу, яку підозрюють у сепаратизмі.

Про це пише ТСН.

«Нахабство — перше щастя. Наробити такого лиха, і тут ходити спокійнісінько… Дорога Неля Штепа, яка сильно хотіла „руского міра“, ходить скуповується», — прокоментували зустріч відвідувачка магазину, яка впізнала Штепу і зробила відео.

Спочатку ексмерка спробувала виправдовуватися, але у підсумку втекла з каси, кинувши візок з продуктам просто біля каси.

Нагадаємо, Штепа була заарештована 13 липня 2014 року, їй інкримінують посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, які спричинили загибель людей, а також створення терористичної групи чи організації.

Згодом Штепу випустили під домашній арешт, який не змогли подовжити. Судді щонайменше 10 разів змінювалися. І поки вчергове підбирали колегію у справі Штепи, сплив термін її запобіжного заходу.

Більше року тому в обвинуваченої в сепаратизмі колишньої мера Слов'янська Донецької області Нелі Штепи діагностували інсульт. Через постільний режим вона не могла відвідувати судові засідання у своїй справі. Поки що вона чекає на черговий виклик до суду у справі про посягання на територіальну цілісність України.

Схожі новини