Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Народні депутати від «Європейської Солідарності» вшанували пам’ять Героїв Крут

  • 29.01.2020, 13:33
  • 742

Народні депутати від «Європейської Солідарності» разом з ветеранами війни проти російської агресії і представниками громадськості вшанували пам’ять Героїв Крут

Подвиг Героїв Крут є важливим прикладом боротьби за власну державність і свідомої самопожертви задля незалежності України. Про це сказала співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко у коментарі журналістам.

«Для „Європейської Солідарності“ є дуже важливим вшанування пам’яті загиблих за незалежність країни в різні часи. Для нас важливо, до якого пам’ятника класти квіти. Для нас є різниця», — додала вона.

«Їм виявилося не однаково. І вони не питали розгублено «какая разница?», — написав у своєму Фейсбук п'ятий Президент України Петро Порошенко.

«Деякі політики і досі трактують ті події як більшовицько-українську війну. А насправді то була війна проти України, яку вела Росія і в червоній, і в білій своїх іпостасях. Не тільки ж Муравйов у вісімнадцятому, а ще й Денікін у дев’ятнадцятому. І Путін в чотирнадцятому.» — додав Порошенко.

Схожі новини