Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Валентина долі поєднають 54 пари Львівщини, а 20.02.2020 — 50

Стати на рушничок щастя у магічні дати хочуть багато молодих пар

Традиційно у лютому — весільний бум, особливо 14-го — День закоханих. Цьогоріч бум буде потрійним, бо є більше магічних дат, коли пари можуть поєднати свої долі: 2.02.2020, 20.02.2020 та на Свято Валентина (14 лютого). Нумерологи та астрологи кажуть, що одна з магічних дат в цьому році припадає на неділю, 2 лютого. То чи буде у львівському «Домі щастя» ажіотаж?

«2 лютого — сприятливий день для укладання шлюбів, освідчень в коханні, народженні нової сім’ї, — сказала астролог Вероніка. — Дата рідкісна, випадає раз на тисячоліття. День 2 лютого буде насичений „енергією“ Юпітера. Це шанс для жінок змінити свою долю. В цей день варто складати карту мрій, будувати плани на кілька років наперед, візуалізувати… Єдина умова, щоб мрії збулися — відпустити давні образи на інших людей».

Як розповіла «ВЗ» керівниця центрального відділу державної реєстрації актів цивільного стану Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України (м. Львів), Ірина Олива, 2 лютого у львівському ДРАЦСі розпишеться лише одна пара — з Бузького району. Оскільки «магічна» дата припадає на «вихідну» неділю, то у ДРАЦСі вирішили зробити для молодят виняток і все ж укласти шлюб.

20 лютого у «Домі щастя» поєднають свої долі 50 молодих пар. Ірина Олива каже, цифра може бути більшою, оскільки чимало молодят можуть надати перевагу послузі «Шлюб за добу» (заяву треба подавати за день до шлюбу).

На Свято Валентина у Львові та області одружаться 54 пари, серед яких молодята з Одеси, Полтави, Івано-Франківська, Рівного та Києва. Для порівняння, торік на день закоханих бажаючих одружитися було близько ста. «Чому цьогоріч значно менше молодят розпишуться на Валентина? Можливо, роль зіграв „високосний рік“, який у народі вважають не надто сприятливим для укладання шлюбів, — міркує Ірина Олива. — Розписка з урочистою церемонію на Свято Валентина коштуватиме 807 гривень, а у вечірній час (після 18-ї години) — 1614 гривень. На день усіх закоханих у „Домі щастя“ буде чимало сюрпризів для пар — шампанське, романтичні фотозони, жива музика, світлові ефекти. Розписка буде значно урочистішою, ніж зазвичай».

Фото з архіву «ВЗ»

Схожі новини