Передплата 2024 ВЗ

У Львові СБУ провела 11 обшуків у справі про розкрадання військового обладнання

  • 27.01.2020, 13:15
  • 942

Контррозвідники Служби безпеки України блокували механізм розкрадання товарів військового призначення з військових частин регіону та підприємств оборонно-промислового комплексу.

У рамках справи провели 11 обшуків.

Про це повідомляє пресцентр СБУ.

«Оперативники спецслужби встановили, що до угруповання входили співробітники однієї з військових частин. Разом зі спільниками вони організували оборудку з викрадення запчастин та комплектуючих до бронетехніки. Потім зловмисники планували нелегально переправити їх через державний кордон України», — йдеться в повідомленні.

Контррозвідники провели обшуки у Львові та області за місцями проживання фігурантів справи, а також зберігання товарів військового призначення.

Під час обшуків виявили та вилучили значну кількість військових приладів нічного бачення, радіостанції, трансмісії, балансирів, катків, деталей гусеничних стрічок, електродвигунів допоміжних систем та інших деталей до бронетехніки.

Встановлено, що серійні номери на частині виявлених деталей пошкоджені.

У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 410 Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії.

Операція проводилась управлінням С Б України у Львівській області спільно зі слідчими Територіального управління ДБР у Львові під процесуальним керівництвом військової прокуратури.

Схожі новини