Передплата 2024 ВЗ

"Можете підтерти собі д*пу". Син Героя Небесної Сотні відповів очільнику "Укрпошти" за його три освіти

У мережі розкритикували Ігоря Смілянського

Український блогер та водночас син Героя Небесної Сотні Петра Гаджі Костянтин Проскурко розкритикував слова керівника «Укрпошти» Ігоря Смілянського за його слова, що, мовляв, усі помічають мільйону зарплатню, але не бачать те, що він має три вищі освіти.

Відповідний допис чоловік опублікував на власній Facebook-сторінці.

Окрім цього, Проскурко додав, що для того, аби люди «закривали очі» на його зарплатню потрібно працювати, а не займатися невідомо чим.

«Хочу заспокоїти пана Смілянського і сказати, що я помічаю його 3 вищих освіти. Помічаю, коли на 3 відділення Укрпошти працює по одному листоноші! Помічаю, коли посилки, замовлені за кордоном, пропадають в невідомому напрямку! Помічаю, коли стою в довжелезній черзі на відділення, бо працює лише 1 віконце, замість 5!», — написав він.

«Для того, пане Смілянський, щоб люди помічали ваші освіти, треба зорганізувати роботу підконтрольної вам Укрпошти так, щоб у людей не було навіть жодного запитання до якості її роботи! Ось — найкращий прояв ваших освіт і дипломів. А те, що відбувається зараз, дозволяє зробити висновок, що ви сміливо своїми дипломами можете підтерти собі дупу», підсумував він.

Схожі новини