Передплата 2024 «Добре здоров’я»

З'явилося відео, на якому охоронець Киви погрожує перерізати горло офіціантці пабу

  • 25.01.2020, 13:58
  • 828

Ймовірний охоронець нардепа від "Опоплатформи" Іллі Киви погрожував з ножем персоналу пабу в Полтаві. У мережі з'явилося відповідне відео з неадекватним чоловіком і, за даними місцевих ЗМІ, це кримінальний авторитет Віталій Воробйов із прізвиськом "Воробей" – ймовірний охоронець Киви.

Кива заперечує знайомство з Воробйовим, при цьому каже, що знає тільки Джека «Вороб'я», а Віталія «Вороб'я» не знає, пише styler.rbc.ua, передає 24 канал.

Інцидент стався в полтавському пабі на вулиці Пушкіна в 20-х числах грудня 2019 року, але відео з’явилося тільки зараз. На кадрах видно, у заклад заходять 2 чоловіків у спортивних костюмах. Один із них з нецензурною лайкою підходить до дівчини, вимагаючи щось порахувати. А після цього приставляє офіціантці до горла ножа.

«Ти запитуєш, хто такий Віталя? Віталя — той, хто тебе вб'є, і ти не будеш жити», — погрожував чоловік.

При цьому інша дівчина намагалася відняти в цього чоловіка ножа. Зрештою, чоловіки вийшли з пабу.

Поліція Полтави відкрила кримінальне провадження після того, як відеозапис потрапив до правоохоронців. Розслідують справу як хуліганство із застосуванням зброї. Покарання за такий злочин — від 3 до 7 років ув’язнення, розповів представник обласної поліції Юрій Сулаєв.

Схожі новини