Передплата 2024 «Добре здоров’я»

ФК «Карпати» звинувачують Козловського в провальному голосуванні за землю біля стадіону «Україна»

  • 24.01.2020, 10:33
  • 751

Учора, 23-го січня 2020 року, у Львівській міській раді депутатами розглядалось питання про надання ФК «Карпати» в оренду земельної ділянки під чашею стадіону «Україна».

Про це йдеться на сторінці у фейсбуці зелено-білої команди, передає Діло.

Це було надзвичайно важливе для Клубу питання, оскільки могло і мало бути першим з тих, що дозволили б втілення масштабного Проекту реконструкції стадіону «Україна».

Підсумки голосування виглядають фатальним для майбутнього клубу: лише 18 голосів «ЗА»…

«Як відомо, мер Львова Андрій Садовий запросив керівництво клубу на зустріч до Ратуші «на каву», де ми доволі конструктивно поспілкувались про Проект реконструкції стадіону і про пов’язані з ним питання, зокрема — щодо необхідності оформлення оренди землі, що мало б дати поштовх для розвитку Клубу, — коментує ситуацію виконавчий директор ФК «Карпати» Ростислав Ящишин. — Зазначу, що хоч і була гостра дискусія з некомфортними питаннями в обидва боки, і загалом, після багаторічного нерозуміння «один — одного», у підсумку виглядало, що спільне бачення розвитку ФК «Карпати» у Львові таки є, що, у свою чергу, вселяло оптимізм напередодні голосування.

Принагідно щиро дякую усім, хто багато працював, щоб Проект реконструкції було створено та запрезентовано, зокрема — і Андрію Івановичу, який в підсумку підтримав ідею Проекту і навіть неодноразово пропонував депутатському корпусу зробити те ж саме.

Однак «біда» прийшла звідти, звідки її точно ніхто не чекав. Дуже боляче про це говорити, однак маємо, зокрема, «подякувати» «відомому» депутату міської ради, президенту ще одного львівського футбольного клубу, який відверто і активно агітував депутатський корпус не підтримувати питання «Карпат». Саме тому депутату, який нещодавно зізнавався у безмежній любові до «Карпат», цитую:

«У Львові повинна бути Народна команда. Власниками якої дійсно має бути народ, обласна і міська влади, бізнесмени… Ми, львів’яни, робимо одну велику справу. Я мрію про футбольну вертикаль у Львові, вершиною цієї піраміди були, є і будуть „Карпати“. Я хочу, щоб у нашому місті була команда, яку всі будуть любити не словами, а грошима. Хто скільки може. Я мрію про Народну команду… Мають підключитися і місто, і область, і бізнесмени. Скільки зберемо, такого рівня отримаємо команду. Але це буде наша команда. Ми змусимо, навчимо і допоможемо любити цю команду» (© Григорій Козловський).

Що ж до майбутнього «Карпат», то долю клубу буде вирішено вже найближчим часом. Але сотні вихованців клубу, їхні батьки, вболівальники вже знають, кому дякувати за таку «допомогу» і чого варті ці слова".

Схожі новини