Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Суд арештував фігуранта справи Гандзюк за новою підозрою

  • 21.01.2020, 18:34
  • 511

Печерський районний суд Києва взяв під варту на два місяці без можливості внесення застави обвинуваченого в прихованні злочину проти Катерини Гандзюк Ігоря Павловського, за іншою підозрою - створення злочинної організації та незаконне зберігання вогнепальної зброї

Про це передає hromadske.

За даними слідства Ігор Павловський створив злочинну організацію, яка займалася залякуванням людей, пошкодженням їхнього майна, масовими заворушеннями на замовлення. У підозрі йдеться про два епізоди: підпал двох активістів у квітні 2018 року та масові заворушення біля Олешківської районної ради Херсонської області у травні 2018 року. Також, за даними слідства, під час обшуків у будинку Ігоря Павловського 20 січня знайшли вогнепальну зброю.

Клопотання задовольнили частково.

«Запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з 21 січня до 4 березня 2020 року», — заявив суддя.

Прокуратура просила обрати для Ігоря Павловського запобіжний захід у вигляді арешту на 65 діб без можливості внесення застави. Представник сторони обвинувачення наголосив, що Павловський «може переховуватись від органів досудового розслідування і перешкоджати кримінальному розслідуванню, незаконно впливати на потерпілих свідків та інших підозрюваних».

Схожі новини