Передплата 2024 «Добра кухня»

У Києві водій маршрутки накинувся на підлітка (відео)

  • 21.01.2020, 17:57
  • 715

У маршрутці Києва трапився конфлікт між водієм і підлітком, який зайшов у транспорт із мінівелосипедом

Чоловік накинувся на хлопчика, застосовуючи фізичну силу і змушуючи його вийти з автобуса. Відповідне відео з'явилося на сторінці «Київ Оперативний» у Facebook, передає OBOZREVATEL.

«Виходь, я сказав, не маєш права!» — закричав водій. Підліток відповів, що за правилами він може зайти з таким транспортним засобом. Водій же заявив, що той забруднить інших пасажирів.

«Викочуй давай! Ви у мене в гостях. Не поїдеш ти зі мною!» — завівся чоловік. Пасажири при цьому закликали його дати дитині спокій.

Суперечка спалахнула і в мережі. У коментарях під відео користувачі розділилися на 2 табори. Одні заявили, що водій правий, оскільки велосипед потрібно перевозити в чохлі.

Інші ж обурилися хамством чоловіка. «Тобто, з „кравчучками“ по ногах можна, а дитині з маленьким великом не можна?», «Батькові б цього підлітка тепер особисто розповісти водію про правила поведінки з дітьми», «Водієві шкода провезти хлопчика з велосипедом у порожньому автобусі? А онука свого теж вигнав би?», «Які у нас люди злі й байдужі», «Це знаменитий чорт зі 115-го, найбільш неадекватний на маршруті. Часто таке влаштовує на рівному місці», — написали в коментарях.

Схожі новини