Передплата 2024 «Добрий господар»

"Какая разніца": кияни пропонують встановити пам’ятник Коломойському

  • 21.01.2020, 12:48
  • 696

Одна з ідей - створити пам'ятник у вигляді великого мішка зеленого кольору з грошима

На сайті Київської міської ради з’явилася петиція із пропозицією встановити на Бессарабській площі в центрі Києва пам’ятник олігарху Ігорю Коломойському, передає Главком.

Петиція № 9311 «Встановити пам'ятник видатному громадському діячу сучасності Коломойському І. В. (бо не важливо під яким пам'ятником зустрічатися)» зареєстрована у розділі електронних петицій 9 січня 2020 року.

«На Бессарабській площі на місці пам'ятника Леніну В. І., або будь-де в іншому місці (неважливо де) встановити пам'ятник Коломойському І. В., бо неважливо під яким пам'ятником зустрічатися», — написав автор петиції Сергій Мандровський-Соколов.

Зазначається, що «пам'ятник можна створити на повний зріст/бюст/погруддя, або взагалі у вигляді великого мішка зеленого кольору з грошима (на розгляд громади)».

На думку автора петиції, особлива увага повинна стосуватись наявності асфальту навколо пам'ятника та ліхтарів для освітлення композиції.

«Гадаю, що це поліпшить комунікацію між закоханими парами будь-якої статі, збільшить народжуваність та толерантність у населення, яке мешкає на вулицях (проспектах, бульварах, провулках) з неважливо якою для них назвою та буде сприяти покращенню інвестиційного клімату в державі», — вважає автор петиції.

Напевно, подати таку петицію киянина надихнуло новорічне привітання президента України Володимира Зеленського.

Схожі новини