Передплата 2024 «Добрий господар»

"Справами проти Порошенка влада відволікає увагу суспільства від своєї некомпетентності", - Герасимов

  • 20.01.2020, 18:14
  • 551

За вісім місяців нова влада продемонструвала некомпетентність, безвідповідальність і неспроможність керувати країною. Гучні скандали січня один за одним вже почали знімати полуду з очей навіть тих, хто минулого року голосував за «Слуг народу». Для того, щоб приховати гучні провали свого урядування, влада організувала політичні переслідування п’ятого Президента України Петра Порошенка

Про це заявив співголова фракції «Європейська Солідарність» Артур Герасимов.

Таємний відпочинок Зеленського в Омані з імовірними секретними зустрічами з росіянами. Повна нездатність реагувати на складні безпекові кризи, продемонстрована після збиття українського літака російською ракетою в Ірані. Про некомпетентність президента Зеленського і відсутність інтелектуальної потуги керувати країною відверто заговорив навіть прем’єр-міністр Гончарук.

Глибоке суспільне обурення викликали нові зарплати міністрів, а також їхнє рішення нагороджувати себе місячними преміями в розмірі кількох окладів. І це на фоні мільярдних дірок в бюджеті, на фоні невиконаних обіцянок влади знизити тарифи — бо платіжки, які отримують люди, свідчать про чергову брехню.

За нової влади — некомпетентної, непрофесійної, брехливої і корумпованої — держава тримається винятково на тому запасі міцності, який за роки свого президентства створив Петро Порошенко і його команда.

Щоб відволікти увагу від управлінської некомпетентності президента Зеленського, його уряду і всіх «слуг народу», владою прийнято рішення активізувати фальсифікацію десятків справ проти п’ятого Президента.

Політичні репресії проти опозиції — це частина загального наступу непрофесійної влади Зеленського на права і свободи громадян, їхньої спроби збудувати замість європейської демократії абсолютну монархію, як Султанат Оман, чи диктатуру за прикладом Росії. Чого варта лише найсвіжіша ініціатива «Слуг» — запровадити кримінальну відповідальність для журналістів за поширення інформації, яку сама влада буде вважати недостовірною.

Переслідування Петра Порошенка — це атака влади на «Європейську Солідарність» як єдину головну опозиційну силу, яка відстоює національні інтереси України.

Зрозуміло, марними є всі спроби влади залякати Петра Порошенка та його команду. Не на тих напали. Ми здатні захищати і себе, і країну. А влада, яка намагається зміцнити власний авторитет переслідуваннями опозиції, — про що ми всі з вами і вся країна чула з так званих «плівок Труби», — має усвідомити, що жодні її дії не зупинять «Європейську Солідарність» на шляху захисту європейського та євроатлантичного курсу країни.

Петро Порошенко скасував заплановану закордонну поїздку. Сьогодні він сходив у ДБР і особисто отримав повістки, чим примусив ДБР діяти в рамках закону.

Причому які повістки? По справі щодо проходу українських військових кораблів з української Одеси до українського Маріуполя Керченською протокою. По справі, яка стосується Мінських угод.

Сьогодні всі розуміють, кому вигідно розгортання і продовження цих справ. Це вигідно виключно Росії. Але Україна переможе. Слава Україні!

Схожі новини