Передплата 2024 «Добрий господар»

В аеропорту «Бориспіль» збираються люди, аби вшанувати пам'ять загиблих українців в авіатрощі в Ірані

  • 19.01.2020, 12:40
  • 777

В аеропорту «Бориспіль» збираються люди для вшанування пам'яті загиблих українців у катастрофі літака МАУ в Ірані 8 січня. Зокрема в аеропорт прибули інші співробітники «Міжнародних авіаліній України».

Про це передає hromadske.

Так, старша бортпровідниця МАУ Ірина розповіла, що могла б бути на цьому рейсі, якщо не була б у декреті.

«Я 8 років пролітала. Знала всіх, крім двох новеньких, які працювали по пів року. Володимир Гапоненко, командир літака, був дуже добрий, простий, з ним можна було поговорити на будь-яку тему. Олексій Наумкін, інструктор літака, теж дуже добрий, спокійний. Ігор Матьков, старший бортпровідник, дуже веселий хлопець. Я не можу нічого поганого сказати про всіх, лише хороше», — сказала Ірина.

Бортпровідник Петро також прийшов вшанувати пам'ять колег. Він розповів, що майже всіх загиблих членів екіпажу знав.

За його словами, всі працівники були досвідченими та гідно виконували свою роботу. Петро додав, що про авіакатастрофу він дізнався з новин під час відпустки.

Вшанувати пам'ять загиблих прийшов киянин Олексій, хоча й нікого з постраждалих він не знав. У руках у чоловіка був малюнок його сина.

Нагадаємо, літак із тілами 11 українців, які загинули внаслідок катастрофи літака МАУ в Ірані, приземлився в аеропорту «Бориспіль».

Схожі новини