Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

ПриватБанк запустив сервіс онлайн-переказів з іноземних карток VISA

  • 17.01.2020, 11:14
  • 610

В Україні запустили новий сервіс онлайн-переказів на картки ПриватБанку з платіжної картки VISA будь-якого банку світу.

Тепер можна миттєво перерахувати гроші з картки закордонного банку на картку ПриватБанку через веб- або мобільну версію Приват24. При цьому для надіслання переказів не обов’язково бути клієнтом ПриватБанку або реєструватися в Приват24.

Цей сервіс буде зручним насамперед для українців, що працюють за кордоном, фрилансерів, а також родичів і друзів клієнтів банку, які проживають за кордоном. Крім того, це значно спрощує життя батькам іноземних студентів, які навчаються в Україні, і українським волонтерам — вони зможуть вільно отримувати пожертвування з-за кордону. Також через Приват24 іноземці, які живуть або приїхали в Україну, зможуть переказувати гроші українцям безпосередньо зі своїх карток VISA.

Надіслати переказ з іноземною картки VISA на картку ПриватБанку можна в доларах, євро або гривні через Інтернет-банк Приват24 або додаток Privat24 для Android. Щоб переказати гроші, достатньо знати лише номер картки отримувача. Безпеку операції гарантує технологія Verified by VISA.

Тариф за р2р-переказ з іноземних карток становить 3% від суми. Найближчим часом цей сервіс буде доступний і для iOS-версії Privat24.

Схожі новини