Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Андрій Садовий продасть з онлайн-молотка свою службову “Тойоту”

Гроші обіцяє пожертвувати на фронт

Львівська міська рада виставила на повторний аукціон у системі ProZorro службовий автомобіль Toyota Camry 2006 року (на фото), яким чимало років користувався мер Львова Андрій Садовий. Оскільки це повторний аукціон, то згідно із законодавством, стартову ціну продажу знизили на 50% - 110 тисяч гривень. Виручені кошти від службової автівки у мерії обіцяють передати на потреби фронту.

Нагадаємо, Садовий уже вдруге намагається продати «з молотка» свою службову автівку. Перші торги були оголошені у грудні минулого року, але учасників не було. У Ратуші кажуть, Toyota Camry потребує капіталовкладень на ремонт.

Оглянути чиновницький автомобіль можна в робочі дні з 9-ї до 17-ї год. за адресою вул. Костя Левицького, 72-А. Аукціон відбудеться 20 січня, заявки від бажаючих придбати автівку приймають до 18 січня.

Прессекретар міського голови Львова Христина Процак повідомила «ВЗ», після продажу службової машини Андрій Садовий буде їздити іншими автівками, які є в користуванні ЛКП «Ратуша-сервіс», серед яких Skoda Superb, Toyota Avensis.

Схожі новини