Передплата 2024 «Добрий господар»

"Уникає і слів, і дій, намагаючись відсидітись, щоб не розгубити рейтинг", - Білецький про поведінку Зеленського

  • 12.01.2020, 11:35
  • 737

Лідер «Національного корпусу», засновник і перший командир добровольчого полку «Азов» Андрій Білецький прокоментував поведінку нинішньої української влади під час кризи, викликаної авіакатастрофою з українським пасажирським літаком в Ірані.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Telegram Білецького.

«Україна — знову жертва міжнародних розборок. Реакцію влади в цілому та президента зокрема можна описати одним словом: слабкість.

Зеленський уникає називати речі своїми іменами. Як у війні з Росією, так і під час нинішньої трагедії, яка забрала життя одинадцяти українців. Уникає і слів, і дій, намагаючись відсидітись, щоб не розгубити рейтинг", — зазначив політик.

На думку Білецького, Україна й надалі буде «жертвою в протистоянні великих гравців», доки нею керуватимуть «шоумени, зациклені на рейтингах, а не на справах держави».

«Доки влада, якими б не були її прізвища, відкладатиме в довгу шухляду реальне посилення армії та економіки. Доки ми всі будемо задоволені нинішнім становищем України у світі. І доки ми не почнемо серйозну дискусію про повернення ядерного статусу», — наголосив голова «Нацкорпусу».

Схожі новини