Передплата 2024 «Добрий господар»

На Київщині жінок відправляли в секс-рабство за кордон

  • 12.01.2020, 10:58
  • 796

Жінкам пропонували роботу «моделлю» із високим заробітком за кордоном.

В Київській області правоохоронці викрили злочинну схему з вербування жінок для сексуальної експлуації. Дівчат відправляли за кордон, до Європи та Азії.

Як повідомляється на сайті поліції Київської області, 25-річна жителька м. Суми разом з іншими особами, які наразі встановлюються, ґрунтовно підозрюється в організації злочинної схеми, передає УНІАН

«Правопорушники пропонували жінкам роботу „моделлю“ із високим заробітком за кордоном. Однак, деяким із потенційних працівниць такі умови праці здалися підозрілими і вони повідомили до поліції», — йдеться в повідомленні.

За місцем проживання та у автомобілі підозрюваної правоохоронці провели обшуки, в ході яких вилучено комп’ютерну технику, мобільні телефони з записами та відеоматеріалами, записники, банківські картки. Наразі слідчі дії тривають, продовжуються обшуки.

Поліція перевіряє затриману на причетність до скоєння аналогічних злочинів, а також встановлює особи її спільників. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 149 (Торгівля людьми) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої. Розпочато досудове розслідування.

Схожі новини