Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Султан Оману своєю смертю викрив брехню Зеленського, – нардеп

  • 11.01.2020, 15:14
  • 1 515

Президент України Володимир Зеленський не міг зустрічатися з султаном Кабус бін Саїдом в Омані, адже султан був при смерті, бо дуже довгий час хворів на рак.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат від фракції «Європейська солідарність» Микола Величкович.

«Своєю смертю султан Оману невільно викрив брехню Зе про візит до цієї країни, якою той прикривав свій таємний відпочинок. Ясно, що коли монарх був при смерті, а він хворів давно, оманська сторона навіть теоретично не могла планувати візити закордонних лідерів. У брехні короткі ноги. Брехнею світ обійдеш, але назад не повернегшся. Банкова з Оманом забрехалася. Зе має вибачитися за брехню і визнати, що відпочивав», — написав Величкович.

Як повідомлялося, султан Оману Кабус бен Саїд Аль Саїд помер у віці 79 років, 11 січня 2020 року. Султан Оману Кабус бен Саїд Аль Саїд не був одружений і не мав спадкоємця або призначеного наступника.

Нагадаємо, вранці 5 січня президента України Володимира Зеленського з сім’єю помітили в Омані. Там Зеленський відпочивав на узбережжі Оманської затоки поблизу столиці країни — міста Маската.

На Банковій повідомили, що президент Володимир Зеленський перебував в Омані, куди він відбув разом з родиною рейсовим літаком за власні кошти.

Зеленський під час поїздки в Оман зустрівся з міністром, який підтримав Іран в конфлікті через ліквідацію американцями генерала Касима Сулеймані.

Зеленський повернувся з Оману на бізнес-джеті. Вартість оренди складає від 60 тис дол.

Схожі новини