Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"Що я тут роблю?": Марусі Звіробій не пояснили у ДБР, чому на неї завели справу

  • 10.01.2020, 13:15
  • 765

Ветеранці АТО та волонтерці Марусі Звіробій досі не пояснили, чому на неї завели кримінальну справу та допитують у Держбюро розслідувань.

Про це вона розповіла в коментарі «Прямому».

«Я сьогодні буду колядувати. Заколядую моєму слідчому, що сьогодні дадуть за колядки будемо дивитись там на місці. Чим це все закінчиться, я знову ж таки не знаю. Навіщо цю справу завели — мені теж не зрозуміло. Чому мене досі допитує ціле ДБР, як не держслужбовця, до сьогоднішнього дня мені не пояснили. Взагалі хотілось би якось роз'яснити, а то я ходжу-ходжу, питаю-питаю, не можу допитатися. Ось зараз ще раз спитаю «Що я тут роблю?», — заявила Звіробій.

Раніше ветеран АТО і волонтерка Маруся Звіробій заявила про можливий допит і обшук у народного депутата від партії «Європейська солідарність» Софії Федини.

У коментарі журналістам ветеран АТО, волонтерка Маруся Звіробій перед тим, як йти на допит до ДБР в якості свідка, висловила думку, що сьогодні систему права в Україні знищують на наших очах, і ми маємо її захистити.

Також Звіробій зазначала, що звинуваченнями військовослужбовців і волонтерів у тяжких злочинах влада хоче створити у суспільстві відповідний стереотип, аби підірвати довіру народу до людей, які протистояли російській агресії та виступають за збереження національних інтересів України.

Нагадаємо, 24 грудня Київський апеляційний суд залишив під вартою Юлію Кузьменко, яку підозрюють в причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета.

Схожі новини