Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

В Одесі п'яна мати покинула маленького сина з малознайомим чоловіком і забула про це

  • 10.01.2020, 15:15
  • 688

Жінка познайомилася на вулиці з невідомими і пішла розпивати алкоголь. У підсумку оговталася в магазині і заявила про зникнення сина.

В Одесі жінка посварилася з матір'ю, взяла 7-річного сина і пішла з дому, після чого залишила хлопчика на незнайомця і забула про це, повідомляє відділ комунікації поліції Одеської області.

Встановлено, що на вулиці жінка познайомилася з двома чоловіками, які запросили її в гості. Коли в домі «нових друзів» закінчилися алкогольні напої, вона пішла з одним з чоловіків у магазин. Дорогою вони посварилися і розійшлися в різні боки. Лише згодом жінка згадала, що з нею був син, і, увійшовши в перший-ліпший магазин, попросила продавчиню зателефонувати в поліцію.

«Крім того, що жінка залишила малолітнього сина у малознайомих людей, вона ще й забула про це і зателефонувала в поліцію із заявою про зникнення дитини. Чоловіки, з якими залишився хлопчик, не дочекалися матері, адресу у дитини дізнатися не змогли, і теж набрали 102. Зіставивши ці два повідомлення, правоохоронці зрозуміли, що йдеться про одну й ту ж дитину», — повідомили у поліції.

Вирішується питання щодо притягнення до відповідальності винуватця за статтею про невиконання батьківських обов'язків.

Схожі новини