Передплата 2024 «Добра кухня»

Астролог вказав на найнебезпечнішу дату 2020 року

  • 09.01.2020, 11:57
  • 2 169

Астролог рекомендує у січні та до 20-х чисел лютого утриматися від подорожей до країн Близького Сходу

У 2020 році на нас чекає кілька небезпечних періодів, коли можливі аварії, катастрофи, ДТП й різні надзвичайні ситуації. Всі ці періоди будуть пов'язані із сонячними або місячними затемненнями, а їх у цьому році — шість. Традиційно день затемнення, а також за три-п'ять днів до нього та після — це найбільш аварійно небезпечні дні.

Про це у коментарі «Главреду» розповів астролог Влад Росс, передає УНІАН

У новому році на нас чекає чотири місячні затемнення (10 січня, 5 червня, 5 липня та 30 листопада) і два сонячні (21 червня і 14 грудня). За словами Влада Росса, у січні, червні та грудні слід бути готовими до найбільш небезпечних періодів, коли великий ризик аварій, техногенних катастроф і неспокою природних стихій.

Перший і, мабуть, найскладніший період у 2020 році, за прогнозом Росса, чекає на нас на самому початку року, коли з'єднання Сатурна і Плутона, яке відбуватиметься у січні і на початку лютого у знаку Козерога, буде посилюватися малим «парадом планет» у цьому ж знаку і місячним затемненням 10 січня.

«У цей час можливі не просто складні, а катастрофічні ситуації. Згідно з деякими пророцтвами, можливі вибухонебезпечні ситуації в Єгипті, Лівії, Ірані та Ізраїлі, де може вибухнути жахливий конфлікт або статися масштабний теракт за участю ІДІЛ», — наголосив Влад Росс.

До того ж, астролог зазначає, що зірки вказують на можливість масштабної природної катастрофи у цей період.

«У січні й на початку лютого може статися глобальна катастрофа, аж до дуже потужного виверження вулкана або падіння на Землю метеорита або астероїда. Ця катастрофа буде здатна на довгий час знищити екологію або життя цілого континенту», — наголосив Росс.

Особливо насторожує астролога дата, на яку звертала увагу ще Ванга — 22 лютого 2020 року.

«На нас чекає небезпечне поєднання двійок — 22.02.2020. Ванга свого часу попереджала про п'ять двійок у даті та говорила: „Бійтеся п'яти двійок!“. До того ж, саме в цей день Місяць буде в з'єднанні з Плутоном і Сатурном, а Марс буде в з'єднанні з кармічним вузлом Кету в жорсткому квадраті до Чорного Місяця. Це вказує на те, що може статися глобальна катастрофа в цей день… В цей день може статися або виверження вулкана, яке буде мати глобальні наслідки, або падіння метеорита або астероїда. На можливість вулканічної активності вказує Плутон. Через це може піднятися в повітря попіл, і тоді знову перестануть літати літаки. У гіршому випадку поєднання Плутона і Сатурна віщує ядерну загрозу або замерзання великої території, можливо, цілого континенту», — розповів Влад Росс.

Росс наполегливо рекомендує в січні та до 20-х чисел лютого утриматися від подорожей до країн Близького Сходу. Крім того, Влад Росс радить остерігатися всього, що пов'язано з електрикою 17−19 січня, бо можуть виникнути непередбачені ситуації з електроприладами. А 28−30 січня, за прогнозом астролога, можливі небезпечні ситуації, пов'язані з вогнем.

«Тож у січні на нас чекає вкрай небезпечна ситуація. Але слід пам'ятати, що зірки схиляють, але не зобов'язують. Так що це не означає, що подібна катастрофа неодмінно відбудеться. Тому будемо сподіватися, що планеті вдасться уникнути такого сценарію», — підсумував астролог.

Схожі новини