Передплата 2024 «Добрий господар»

На Волині двоє дівчат випали із вікна 7 поверху: одна загинула, інша у тяжкому стані

  • 08.01.2020, 20:12
  • 698

Постраждалими виявилися жительки Луцького району та Вінницької області

У Луцьку внаслідок падіння з вікна сьомого поверху житлового будинку загинула 15-річна дівчинка, її однолітку госпіталізовано.

Як інформує сектор комунікації Головного управління Національної поліції у Волинській області, сьогодні по обіді до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Конякіна із вікна будинку випало двоє 15-річних дівчат.

На місці події правоохоронці попередньо встановили, що дівчата випали із сьомого поверху багатоповерхівки.

Внаслідок падіння одна дівчина загинула, іншу госпіталізували у відділення реанімації. Постраждалими виявилися жительки Луцького району та Вінницької області. На місці працює слідчо-оперативна група.

У поліції додали, що після проведення першочергових слідчих дій буде вирішуватися питання щодо надання події правової кваліфікації та внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Як повідомив медичний директор Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Андрій Абрамов, карета швидкої допомоги прибула на місце події за 4 хвилини. Медики констатували смерть однієї із дівчат, іншу — в тяжкому стані доправили в реанімаційне відділення обласної дитячої лікарні.

За словами Абрамова, у неї тяжка політравма — пошкоджено хребет, голову, живіт та інші частини тіла.

Схожі новини