Передплата 2024 ВЗ

"Убивав дітей на Донбасі!": чиновниця з Буковини оскандалилася через воїна АТО

  • 08.01.2020, 15:33
  • 2 101

У мережі спалахнув скандал через чиновницю з Чернівецької області Яніну Сметанюк, яка безпідставно звинуватила воїна ООС у "вбивстві дітей Донбасу".

Відповідний коментар вона залишила в інтернет-суперечці із захисником. Скріншот образливих слів жінки опублікувала на своїй сторінці у Facebook користувачка Валентина Радчук, передає OBOZREVATEL

В одному з коментарів Сметанюк написала: «Такий, як ти, вбивав дітей на Донбасі».

«Я думала, що мене вже мало чим можна здивувати, але ж ні! Під одним дописом побачила коментар, який для мене просто дикий. Тому що пише його мешканка не Горлівки і Макіївки, а нашої Заставни. Більше того, жінка працює в райдержадміністрації, представляє інтереси держави! У коментарі пані Яніна Сметанюк учасника бойових дій звинувачує в тому, що він пішов воювати, щоб „дітей вбивати на Донбасі“! Я навіть не можу уявити, що почнуть писати роки через два-три!» — обурилася авторка допису про скандальну прихильницю «русского міра» з Буковини.

Крім того, Сметанюк рознесли в коментарях і на її особистій сторінці у Facebook. Згідно з оприлюдненою там інформацією, вона працює у Службі у справах дітей.

«Таке враження, що це писала не жителька Буковини, а якась хвора „русскім міром“ макіївчанка чи луганчанка, яка навесні 2014-го волала: „Путін, ввєді войська!“, а до цього була агітатором за Януковича і Партію регіонів», «Людина захищала ваш спокій, щоб ваші діти жили в мирі. Ви просто тварина. Нагадую вам, від російської агресії загинуло 16 тисяч українців і близько 2,5 мільйонів переселенців втратили свої домівки», — пишуть розлючені українці.

«Пиши заяву, колаборантко, скінчилася твоя робота в держустановах», «Стерво», «Цій дівчинці вручили нагороду її батька, який загинув захищаючи і вашу дитину», «Чуєш, шановно амебо. Тому що мізків у тебе не більше. Щиро бажаю тобі, щоб всі твої рідні вирушили на фронт. Шкода тих хлопців, які віддали своє життя, за те, щоб таке г*мно, як ти, могло спокійно ростити своїх дітей і спати мирно у своїй хаті», «Ватникам не місце на держслужбі!» — докоряють Сметанюк за образу захисника України.

Схожі новини