Передплата 2024 «Добра кухня»

"Оманливий візит": у соцмережах висміяли президента Зеленського на "зустрічі на найвищому рівні" в Омані

  • 06.01.2020, 12:33
  • 1 474

Соцмережі в Україні бурхливо відреагували на поїздку президента Володимира Зеленського на відпочинок в Оман (султанат на Аравійському півострові), яка почалася без попередження – одразу з Буковеля – і супроводжується невдалими спробами пресслужби Банкової надати цьому візиту “офіційного” значення.

Зокрема, ОП заявляє, нібито Зеленський проводить на курорті «зустрічі на найвищому рівні», пише «Новинарня».

Експерт-міжнародник, редактор «Європейської правди» Сергій Сидоренко називає дії офісу президента «трешем, вищим за всі очікування».

«Зустрічі «на найвищому рівні»? Той хто порадив таке написати на сторінці ОПУ, підлягає звільненню. Негайно. «Атласом у подарунок» тут вже не обійтися.

Про хворого султана, тобто єдиного партнера для зустрічей на найвищому рівні (бо він також є головою урядую), бачу, вже всі написали. А як хто не бачив — почитайте. Там якраз у всіх є налаштованість із Зе зустрічатися!

Багаторазова брехня ОПУ журналістам вчить лише тому що вона нічому не вчить. Хоча це — базис кризових комунікацій", — наголошує журналіст.

Сидоренко вказує на те, що важкохворий султан є офіційним керівником МЗС та міноборони Оману, «хоча ці посади вже є не найвищим рівнем». І тим більше таким рівнем не є в.о. міністра Юсуф бін Аляві бін Абдалла, про зустріч із яким прозвітував офіс президента.

Коментатори в ФБ вказують, що перші особи держави не їздять за кордон зустрічатися з в.о. міністрів.

Також користувачі наробили десятки фотожаб та інших жартівливих дописів з приводу «оманливого» візиту Зеленського:

Інтернет-жартівників надихнув, зокрема, вираз обличчя та поза шановного Юсуфа бін Аляві бін Абдалли. За кадром державний діяч, може, і випромінював ентузіазм із приводу зустрічі з Зеленським, але по фото цього не скажеш.

Схожі новини