Передплата 2024 ВЗ

«Якщо ти депутат зі Слуги, - твори, що хочеш, тобі це зійде з рук", - нардеп-вигнанець Поляков показав відповідь ДБР на свою заяву щодо «Юзіка»

  • 03.01.2020, 15:13
  • 2 924

Раніше Поляков «злив» у мережу аудіозапис з голосом, схожим на Корявченкова, який роздає вказівки керівництву поліції Кривого Рогу

Вигнаний із фракції «Слуги народу» нардеп Антон Поляков опублікував відповідь Держбюро розслідувань на свою заяву щодо народного депутата від «СН» Юрія Корявченкова, передає Главком.

«Отримав відповідь з ДБР за моєю заявою щодо кріворожгейта. Як ми бачимо, в ЗМІ галас навколо рішалова за участю нардепів-„слуг“ під проводом Юзіка швидко була збита абсолютно „раптово“ сплившим скандалом зі зґвалтуванням. Правоохоронні органи дана історія теж не зацікавила. Об'єктивних даних, бачте, немає. Але взагалі-то, це передбачувано. Слова нардепів „за нами НАБУ, ДБР і навіть президент“ тільки підтвердилися», — написав Поляков.

«Якщо ти депутат з Слуги — твори абсолютно все що хочеш, все одно тобі це зійде з рук. Головне при цьому синхронно голосувати», — резюмував він.

Схожі новини