Передплата 2024 ВЗ

Молотком по голові: на Тернопільщині місцевий підприємець накинувся на ветерана АТО

  • 03.01.2020, 11:14
  • 996

У селі Швейків Монастирського району Тернопільської області жорстоко побили ветерана АТО. Нападник навмисне завдавав йому удари молотком по голові

Про страшний інцидент розповіла на особистій сторінці у Facebook донька потерпілого Лана Макаренко. Вона стверджує, що до розправи нібито причетний місцевий підприємець Микола Коржановський, передає OBOZREVATEL

«Дивіться, як побив мого батька, воїна АТО місцевий ділок Коржановський Микола. Молотком по голові!!! Тато бореться проти несанкціонованої торгівлі алкоголем в магазині, власником якого є Коржановський. Всю молодь нашого села споює смаленим алкоголем, тепер накинувся на батька», — написала жінка, викладаючи свою версію того, що трапилося.

Вона закликала свідків кривавого нападу дати свідчення, а також зазначила, що вже подані відповідні заяви в правоохоронні органи.

Новина про побиття ветерана АТО викликала великий резонанс в мережі, і люди обурилися такою цинічною розправою над захисником України. Своє невдоволення вони висловили в численних коментарях.

«На передову цього торговця, нехай покаже там свою силу!», «Відправити в АТО, тоді нікого не захоче споювати і руку піднімати на АТОвців», «Потрібно покарати!», «Це жахливо!!!», «Жах! Нелюди!» — обурюються користувачі.

Схожі новини