Передплата 2024 «Добра кухня»

Петро Порошенко назвав Трубу злочинцем

П’ятий президент України, лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко вважає, що ексдиректор Державного бюро розслідувань Роман Труба буде притягнутий до відповідальності "за злочини, які він вчинив під час перебування ня посаді, і за переслідування майданівців у лютому 2014 року".

Про це повідомила пресслужба політичної партії «Європейська солідарність».

«Повністю дискредитоване Державне бюро розслідувань злочинця Труби. Злочинця — тому що те, що він зробив і що з’явилось на записах, чітко доводить склад злочину. Він отримував незаконні вказівки від керівництва країни, Офісу президента і реалізовував їх, даючи незаконні вказівки слідчим, — заявив Петро Порошенко. — В тому числі і по підписанню Мінських угод. В тому числі і по Керченській протоці і по діям військових моряків. І тому числі і по націоналізації Приватбанку і багатьом-багатьом іншим питанням, які мають державну вагу».

Експрезидент України висловив упевненість, «що пана Трубу буде притягнуто до кримінальної відповідальності за ці злочини, які він скоїв, перебуваючи на цій посаді. І не виключено, що і за злочини проти майданівців, які він скоїв у 14-му році, які зараз відкрилися».

Схожі новини