Передплата 2024 «Добрий господар»

Оксана Муха прем’єрою колядки «В глибокій долині» анонсує великий Різдвяний тур

Переможниця телепроекту «Голос країни» збирається у січні в тур містами України «Тиха Ніч»

Напередодні Різдвяних свят співачка Оксана Муха записала і презентує нову колядку — «В глибокій долині». Ця коляда стала частиною унікального видання від видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» «Нова радість стала. Улюбленi українськi народнi колядки та щедрiвки», у якому за допомогою QR-коду усі коляди та щедрівки можна послухати у безкоштовному музичному додатку.

Цією колядою володарка титулу «Голос країни», заслужена артистка України Оксана Муха анонсує свій великий Різдвяний тур з новою програмою «Тиха Ніч», який у січні охопить 15 міст України: від Львова — до Києва, від Івано-Франківська — до Харкова… Різдвяні вечори з Оксаною Мухою — це щира, душевна і дружня коляда. У новій концертній програмі співачки — автентичні та авторські колядки у несподіваних аранжуваннях. Слухачі почують як рідкісні коляди з усіх куточків України, так і всім відомі колядки «Добрий вечір тобі», «Бог ся рождає», «Тиха ніч», «На небі зірка ясна засяла», що з року в рік звучать у кожній українській родині. «Від тихої — до гучної коляди, яку обов’язково підхопить увесь зал!», — каже Оксана Муха. Не обійдеться, звісно, й без святкових прем’єр і творчих експериментів.

«Тиха Ніч» від Оксани Мухи — це не тільки про пісенну традицію Різдва, це також про відчуття затишку і єдності української землі. Про ту неймовірно теплу атмосферу, яка панує у кожній українській домівці у часі, коли звучить Коляда. Відтак на сцені та у залі співачка і її музиканти намагатимуться передати те щемке і таке рідне з дитинства передчуття дива і відчуття Різдвяного піднесення.

Графік туру «Тиха Ніч»: 9 січня — Самбір; 10 січня — Калуш; 11 січня — Івано-Франківськ; 13 січня — Львів (Театр ім. М. Заньковецької); 15 січня — Київ (Театр оперети); 17 січня — Харків (Харківська філармонія); 19 січня — Коломия; 20 січня — Червоноград; 21 січня — Дрогобич; 22 січня — Новояворівськ; 23 січня — Стрий; 24 січня — Тернопіль; 26 січня — Ковель; 27 січня — Луцьк.

Квитки можна придбати тут.

Схожі новини