Передплата 2024 «Добра кухня»

Вбивство Шеремета: на допит викликали ветерана АТО Єрмілова

  • 28.12.2019, 14:57
  • 910

Сьогодні, о 12:00 у Міністерстві внутрішніх справ розпочався допит ветерана АТО, добровольця з батальйону "Госпітальєри" Вадима Єрмілова

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook народний депутат від «Європейської Солідарності» Яна Зінкевич, передає Прямий

«Відбуваються чергові утиски ветеранів та волонтерів. 28 грудня, о 12:00 відбудеться допит Вадима Єрмілова на Богомольця 10.

Бачились з Вадимом на судах по Юлії Кузьменко. І іронія в тому, що кожен присутній там розумів, що після в участі по захисту Юлі, Яни та Ріфа тепер «на карандаші» і може бути наступним.

Нагадаю друг Мед, Вадим Єрмілов ветеран доброволець медичного батальйону Госпітальєри (2014 рік)

Прошу підтримати Вадима та прийти завтра на Богомольця 10 о 12:00. Своїх не кидаємо!", — зазначила Зінкевич.

«Я знаю що багатьом уже лячно відкрито підтримувати. Але тут потрібно зробити один простий висновок. Сьогодні прийшли по когось, завтра прийдуть по тебе. І методи слідства обирати підозрюваних та тих, кого викликають на допити по присутності на судах це доводить. Тому активному громадянському суспільству потрібно триматись разом, бо поодинці винищать усіх», — додала депутат.

Кореспондент «Прямого» Олена Чернякова повідомила, що під будівлею МВС зібралась група підтримки Єрмілова.

Народний депутат VIII скликання Оксана Корчинська повідомила «Прямому», що Вадима Єрмілова викликали на допит у якості свідка у справі вбивства журналіста Павла Шеремета, зокрема через те, що він ходив на всі суди щодо обрання запобіжного заходу підозрюваним у його вбивстві. Корчинська також назвала допит Єрмілова наступом на ветеранів і волонтерів.

Схожі новини