Передплата 2024 ВЗ

"Це заслуга Порошенка": українців обурили слова Зеленського про "маленьку перемогу" України проти "Газпрому"

  • 28.12.2019, 11:57
  • 910

Слова президента Володимира Зеленського про "маленьку перемогу" України проти "Газпрому", який за рішенням Стокгольмського арбітражу компенсував Нафтогазу майже 3 млрд доларів, викликали обурення в українців.

Відповідний допис він опублікував на сторінці у Facebook. Зі свого боку користувачі соцмережі розкритикували його за те, що присвоює собі чужі заслуги, передає OBOZREVATEL

«Ще одна перемога. Для когось, може, й маленька. А для країни — велика. НАК „Нафтогаз України“ отримав від „Газпрому“ $ 2,9 млрд компенсації за рішенням Стокгольмського арбітражу. Гроші вже на українських рахунках — відповідно до досягнутих домовленостей», — похвалився глава держави.

Водночас у коментарях під дописом Зеленського, яких там зібралося понад 3,6 тис., розгорілася справжня суперечка.

Українці зауважили, що це перемога не нинішньої, а попередньої влади, зокрема команди п’ятого президента України Петра Порошенка.

«А ти тут до чого? То все завдяки Порохові і його команді. Ти ж своїми зеленими чоловічками тільки про**раєш досягнення минулої влади», «Ще одна? Хiба були перемоги? Це робота не нинішнього уряду, не примазуйся!», «До чого тут ви до цієї „перемоги“? Це досягнення попередньої влади, яку ви ще досі не перестаєте критикувати», «Позов до суду подавав Яценюк, Олена Зеркаль з командою високопрофесійно виграла цей суд, а лавровий вінок одягнув Зеленський. От яким боком він до цього причетний?», «Ці гроші — заслуга попередньої влади, а ви відмовилися від подальших позовів на суму майже 12 мільярдів. Брехуни!!!» — обурюються люди.

Схожі новини