Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Квартал 95: аншлагів не буде, - Дмитро Чекалкін

Масові концертні агенції, які роками співпрацювали з "Кварталом 95", відмовляються від співпраці, оскільки квитки на їхні концерти стали продаватися гірше

Про це в ефірі телеканалу «Прямий» розповів дипломат, шоумен Дмитро Чекалкін.

Він пояснив, що у західних областях України організатори побоюються, що концерти студії будуть зірвані через акції протесту ветеранів. Але і на сході країни, де найбільші рейтинги мали представники партії Володимира Зеленського, на передноворічні виступи «Кварталу 95» було продано менше половини квитків, причому найдешевших.

«І написали мені сьогодні концертні агенції, що в кожному з цих міст — в Миколаєві і Херсоні — ті, хто пішов на організацію цих концертів, влетіли, як кажуть, на 10 тисяч доларів в кожному місті», — зазначив Чекалкін.

«В Києві було 5−6 таких майданчиків, де проходили новорічні святкові застілля. Сьогодні у Києві, з огляду на різні обставини, лишилося три таких майданчики. Так от, цікаво, на тому майданчику, на якому виступає „95 квартал“, лишилося чотири дні до Нового року — не продано і половини квитків… Два інших майданчики — там продано 90% квитків», — додав він.

Нагадаємо, раніше «Квартал 95» присвятив ще один номер колишній голові Національного банку України Валерії Гонтаревій, в черговий раз висміявши пожежу в її будинку під Києвом.

Нагадаємо, «кварталівці» в ефірі від 19 жовтня разом із хором імені Григорія Верьовки виконали пісню «Горіла хата». Там, зокрема, є такі слова: «Горіла хата, палала, в Лондоні жінка плакала», «хата горить в Гореничах, а в Лондоні Валерія думає на Валерича», «хата згоріла від стида».

Схожі новини