Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

"Слуга народу" Юрченко святкував корпоратив у ресторані, який ще рік тому вимагав закрити

  • 27.12.2019, 15:12
  • 1 156

Екснардеп VIII скликання Ігор Мосійчук заявив, що народний депутат від "Слуги народу" Олександр Юрченко святкував новорічний корпоратив у київському ресторані "Галерний", який ще рік тому вимагав закрити

Крім того, бенкет парламентаря нібито оплатив власник закладу. Фото зі скандального заходу, а також скріншот старого допису Юрченка Мосійчук опублікував на своїй сторінці у Facebook, передає OBOZREVATEL

«Народний депутат від „слуг народу“ Олександр Юрченко разом із помічниками відсвяткував прийдешній Новий рік. Виклав фото з цього святкування у ФБ. Нічого особливого, такий собі корпоратив. Стіл, до речі, дуже скромний, демократичний. Все добре, якби не одне але. Цей корпоративчик відбувався у ресторанному комплексі „Галерний“, який трохи більше року тому вимагав від правоохоронних органів закрити голова громадської ради при Голосіївській РДА Олександр Юрченко», — акцентував увагу Мосійчук.

«Нардеп від „Слуги народу“ Олександр Юрченко, ще будучи активістом, нагинав ресторанний комплекс „Галерний“, а вже ставши нардепом нагнув так, що тепер бухає там разом із помічниками!» — обурився колишній парламентар.

Мосійчук уточнив, що стрілкою на фото позначений власник ресторану Олександр Крамаренко, за рахунок якого нібито і відбувалося святкування.

«А це вже історія не тільки про жлобство, але і про корупцію! Готуємо заяву в НАБУ», — пригрозив Мосійчук

Схожі новини