Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Систему права в Україні знищують на наших очах, - Звіробій перед допитом у ДБР

  • 26.12.2019, 11:58
  • 554

Сьогодні систему права в Україні знищують на наших очах, і ми маємо її захистити.

Таку думку в коментарі журналістам висловила ветеран АТО, волонтерка Маруся Звіробій перед тим, як йти на допит до ДБР в якості свідка, передає телеканал «Прямий».

«За лицарів, які стояли за Україну має бути помста, а нам до цього ще далеко. Нам би хоча б тут зараз себе захистити. Хто боїться захистити себе — буде знищений. Коли ми ходимо на суди до наших побратимів, ми захищаємо себе, а не тільки їх. Ми захищаємо систему права в Україні. На сьогодні систему права знищують на наших очах. Коли садять людей без жодного доказу, коли прокурори просто нівелюють всю правоохоронну систему разом із судами, я думаю, що ми маємо стати на захист нашої держави. Тому що держава є тоді, коли є право у людей. А в нас його намагаються забрати», — сказала Звіробій.

Раніше Звіробій зазначала, що звинуваченнями військовослужбовців і волонтерів у тяжких злочинах влада хоче створити у суспільстві відповідний стереотип, аби підірвати довіру народу до людей, які протистояли російській агресії та виступають за збереження національних інтересів України.

Нагадаємо, 24 грудня Київський апеляційний суд залишив під вартою Юлію Кузьменко, яку підозрюють в причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета.

Схожі новини