Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Дообрали “слуг”, “батьківщинівців” і самовисуванців

Дообрали “слуг”, “батьківщинівців” і самовисуванців

У неділю, 22 грудня, майже 1200 виборців Жидачівщини і Мостищини проголосували на місцевих виборах і обрали загалом 11 депутатів сільських рад. За словами начальниці відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської ОДА Зоряни Павлів, загалом по області явка становила майже 51%.

На Жидачівщині відбулися додаткові вибори в Облазницькій сільській раді (села Облазниця, Воля-Облазницька, Дунаєць, Жирівське, Корнелівка, Махлинець, Нове Село), яка приєдналася до Гніздичівської селищної ради об’єднаної територіальної громади. Обрано чотирьох депутатів — двоє є висуванцями партії «Слуга народу», двоє — ВО «Батьківщина».

На Мостищині відбулися додаткові вибори у двох сільських радах — Мишлятицькій (села Мишлятичі, Ганьковичі, Конюшки, Липки, Тамановичі, Толуковичі) та Хідновицькій (села Хідновичі, Боратичі, Тишковичі). Ці села приєдналися до Шегинівської сільської ради об’єднаної територіальної громади. Тут обрано сімох депутатів — троє від «Слуги народу», двоє від ВО «Батьківщина» і двоє самовисуванців.

Це були довибори, тобто дообирали депутатів по тих сільських радах, які приєдналися до наявних ОТГ (Шегинівської і Гніздичівської). А от голову і депутатів обиратимуть 29 грудня у Стрийському районі, де відбудуться перші вибори у Нежухівській сільській об’єднаній територіальній громаді

Схожі новини