Передплата 2024 ВЗ

"Разумков має показати "яйця" і врятувати ситуацію", - Савченко порадила спікеру, як не допустити продажу землі

  • 23.12.2019, 16:34
  • 712

Народна депутатка VIII скликання Надія Савченко присвятила різкий пост спікеру Верховної Ради України Дмитру Разумкову. У ньому вона закликала чиновника не допустити ухвалення земельного закону і піти проти президента Володимира Зеленського

Свою стратегію для глави українського парламенту одіозна Савченко опублікувала на особистій сторінці у Facebook, заявивши, що над Україною нависла смертельна небезпека через земельну реформу, передає OBOZREVATEL

«Після новорічного привітання президента України Володимира Зеленського 1 січня 2020 року ми можемо прокинутися в абсолютно новій Україні, шлях якої пролягатиме через фарватер, сповнений підводних мін. І не зрозуміло, чи буде наша Україна ще належати нам, українцям. Із закінченням від початку 2020 року дії мораторію на продаж земель в Україні в неврегульованому законодавстві України можуть дуже швидко запрацювати дикі схеми, які дозволять пронозливим ділкам вкрасти землю українців для олігархів і для іноземців», — вважає вона.

За словами Савченко, якщо ці процеси почнуться, то їх буде дуже важко зупинити і повернути контроль держави над українською землею. Саме тому вона і закликала Разумкова прислухатися до її плану дій.

Як вважає екснардепка, спікеру Верховної Ради треба скликати позачергову сесію, піти наперекір президенту і викликати на терміновий звіт уряд, щоби продемонструвати, що Україна — парламентсько-президентська республіка.

Крім того, Савченко порадила заздалегідь подумати над тим, де взяти голоси для продовження мораторію на продаж землі, адже президентська партія «Слуга народу», яка становить монобільшість у парламенті, швидше за все не піде на такий крок.

«Якщо голова Верховної Ради зможе показати, що у нього є „яйця“ і врятує ситуацію, то, можливо, українці побачать у ньому наступного президента. Інакше ми дамо привід всім нашим сусідам і партнерам розірвати нас на шматки. Якщо влада зараз не захистить Україну як державу і українців, як націю, то наше виживання і наше майбутнє переходить в наші руки і чекають нас часи гірші, ніж Дикий Захід в роки Золотої лихоманки і правосуддя Кольта!» — підсумувала Савченко.

Схожі новини