Передплата 2024 ВЗ

Порошенко зустрівся з "кіборгом" Марченком і показав символ незламності України

  • 18.12.2019, 10:13
  • 656

П’ятий президент України Петро Порошенко зустрівся з генерал-майором Дмитром Марченком, якого підозрюють у закупівлі бракованих бронежилетів і за якого він вніс заставу.

«Щасливий особисто привітати «кіборга» Марченка з визволенням і подякувати за величезну роботу із захисту рідної землі, яку він робив протягом 5 років.

Хотів би подякувати генералу Марченку за справжню командирську позицію. Командир, як і капітан, йде останнім. Позиція, що «я не дозволю собі піти, поки моя команда буде знаходитися там» дійсно заслуговує на повагу.

Зараз намагаються підірвати довіру до армії, до українських офіцерів та генералів, які кинули все і у 2014 році пішли на фронт. Я буду робити все, щоб цього не допустити. Буду робити все, щоб чесне ім"я кожного українського офіцера, кожного воїна було захищено", — написав п'ятий президент на своїй сторінці у Facebook.

Порошенко показав ляльку з Duty-free знищеного тепер «Донецького аеропорту», яка для нього символізує Україну та її незламність.

Генерал-майор Дмитро Марченко, в свою чергу, подякував Петру Порошенку.

Нагадаємо, Київський апеляційний суд визначив як альтернативу тримання під вартою для Марченка заставу 20 млн грн. Активісти за три дні зібрали більше мільйона, а решту 19 мільйонів внесла родина Порошенків.

Схожі новини