Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Депутати, які проголосують за «децентралізацію» Зеленського, проголосують за підрив унітарності Української держави, - Софія Федина

  • 17.12.2019, 15:33
  • 551

Зміни до Конституції, запропоновані президентом Зеленським, означатимуть федералізацію і підрив унітарного устрою, який гарантує цілісність України.

Про це сказала народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Софія Федина в ефірі «Прямого».

«Ті, хто буде голосувати за цей законопроект, голосуватимуть за створення тоталітарної держави під керівництвом НКВС. Ці люди будуть голосувати за те, щоб Україну було знищено. Тому що будь-яка федералізація, будь яке перекроювання української держави — це буде знищення України. Я не кажу про децентралізацію як таку, яку потрібно завершити. Але цей законопроект не має нічого спільного з проектом децентралізації, який мав би бути для України», — сказала Федина.

«Для мене найважливіше — це статті, які дають можливість кроїти Україну. Завтра комусь стукне в голову приєднати кавалок Львівської області, наприклад, до Одеської, чи Харківську приєднати до Донецької області. Зважаючи на закон про кордон, який терористи ухвалили, у нас тепер виявиться, що і Харківська область має належати до контрольованої терористами території. Тобто, насправді, не вживаючи слово Донбас, нам красиво підсунули федералізацію України або підрив її унітарного устрою, який гарантує цілісність української держави. Це сценарій гібридної війни, як власними руками знищити Україну, ще й бути щасливим, що ми прийняли такий гарний закон. З огляду на те, як реагували очільники окремих фракцій, зокрема, „Слуги народу“, вони також не знали про що йдеться в тексті законопроекту, який оприлюднили. Якщо цей законопроект буде голосуватися цього тижня, рекомендую громадянам України рахувати зрадників», — наголосила Софія Федина.

Схожі новини