Передплата 2024 «Добра кухня»

На мітингу під Радою сталися сутички: застосували газ та зеленку

  • 17.12.2019, 11:58
  • 605

На мітингу під Радою сталися сутички: застосували газ та зеленку

Як повідомляє hromadske, представники націоналістичної організації «Нацкорпус» хотіли встановити намети перед будівлею парламенту. Поліція запитала у них, чи є дозвіл на встановлення наметів.

Через це сталися сутички протестувальників з правоохоронцями. Представники «Нацкорпусу» облили зеленкою поліцейських. Також у сутичках використали сльозогінний газ, однак хто саме його розпилив наразі невідомо.

Додамо, що під Верховною Радою проходять одразу кілька мітингів. Як повідомляє Укрінформ, це акції щодо ринку землі, авто з єврономерами і на підтримку законопроєктів щодо Трудового кодексу. Загалом у районі Верховної Ради знаходиться кілька тисяч осіб.

Деякі учасники акції скандують: «ні трудовому рабству» та інші гасла.

Учасники акції аграріїв тримають у руках плакати із надписами: «Продаж землі — зрада України», «Продаж народної землі — злочин перед народом» та інші.

ух у центрі Києва частково перекритий, зокрема, і вулицею Грушевського. Уздовж вулиці Грушевського припарковані авто з європейськими номерами. На площі Конституції активісти стоять з прапорами «Разом — сила». На двох сценах виступають мітингувальники.

Поліція посилила охорону в урядовому кварталі.

Схожі новини