Передплата 2024 ВЗ

Напад на "слугу народу" Ананченка був інсценуванням СБУ

  • 16.12.2019, 19:56
  • 552

Служба безпеки попередила напад на нардепа

Служба безпеки України попередила напад на депутата із фракції «Слуги народу» Михайла Ананченка. Повідомлення нардепа у соцмережі про побиття виявилося інсценуванням.

Про це повідомила пресслужба СБУ, передає ТСН

Співробітники Служби безпеки отримали інформацію про підготовку до вчинення дій насильницького характеру щодо депутата, які пов'язані з його державною та громадською діяльністю. Виконавці «замовлення» отримали від організатора винагороду.

Для встановлення причетних до організації нападу на Ананченка дії виконавців були взяті під контроль. Завдяки цьому вдалося попередити заподіяння шкоди щодо нардепа.

«З метою отримання максимально об'єктивної та повної доказової бази щодо всіх учасників вказаного замаху, насамперед стосовно організатора, було прийнято рішення про розміщення у соціальній мережі повідомлення „замовленого“ народного депутата про напад на нього двох молодиків у балаклавах», — йдеться у повідомленні.

Правоохоронці здійснюють досудове розслідування за статтями «закінчений замах на насильство щодо народного депутата України» і «організація вчинення злочину». Вирішується питання щодо повідомлення про підозру організатору злочину. Тривають слідчі дії.

Схожі новини