Передплата 2024 «Добра кухня»

Ірина Федишин потрапила у ДТП, повертаючись із концерту

  • 16.12.2019, 16:12
  • 1 462

Відома львівська співачка Ірина Федишин потрапила у ДТП, повертаючись із концерту.

Про це повідомляє Українська правда із посиланням на Федишин у Facebook, та Zaxid.net із посиланням на поліцію Рівненщини

Аварію трапилася в ніч на понеділок у Здолбунові. Мікроавтобус Mercedes-Benz, де перебувала співачка, повертав ліворуч на АЗС. У цей момент водій іншого мікроавтобуса вирішив обігнати Mercedes, що пригальмував для повороту, унаслідок чого трапилась ДТП. На водія мікроавтобуса, що здійснював обгін, склали протокол за ст. 124 КУпАП.

У момент зіткнення у мікроавтобусі перебувала команда Ірини Федишин​ та її чоловік і продюсер Віталій Човник. Вони саме повертались до Львова із концерту в Шепетівці.

У прес-службі поліції зазначають, що медики діагностували в учасників ДТП забої, але від госпіталізації вони відмовились.

За словами продюсера, Федишин отримала незначні травми і почувається задовільно.

«Друзі, зі мною та моєю командою трапилася прикра пригода. Вчора, повертаючися з концерту, о 00:45 ночі, ми потрапили в аварію. Це дуже страшно… Ми готувалися здійснювати маневр, включивши заздалегідь лівий поворот» — розповіла співачка.

У цей же час, інший пасажирський бус, перетнувши суцільну смугу, на швидкості «влетів» у наше авто. Удар був чималої сили. Через біль у м’язах, викликали швидку та провели ніч у лікарні. На щастя, все обійшлося травмами середньої важкості і шоком. Слава Богу, всі живі і здорові".

Схожі новини