Передплата 2024 «Добра кухня»

Обшуки у квартирі музиканта і волонтера Мухарського не пов'язані з розслідуванням убивства Шеремета, - поліція

  • 16.12.2019, 13:13
  • 603

Слідчі дії в квартирі музиканта та актора Антона Мухарського не пов'язані з розслідуванням убивства Павла Шеремета.

Про це повідомляє управління комунікації Національної поліції України.

«Обшук у помешканні, яке актор здавав в оренду, відбувся у рамках розслідування кримінального провадження за фактом збуту наркотичних засобів та психотропних речовин через всесвітню мережу Інтернет», — йдеться в повідомленні.

Зазначено, що слідчі Кропивницького відділу поліції розслідують кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Так, встановлено, що група осіб організувала інтернет-магазини в одному із популярних меседжерів, за допомогою яких здійснювала збут вказаних речовин шляхом «закладок». Поліцейські з'ясували, що до адміністрування цих груп причетні особи, які мешкають у Києві.

«На підставі ухвали слідчого судді Кропивницького правоохоронці провели обшук квартири, що розташована на столичному Подолі, яку винаймали фігуранти зазначеного провадження (власником квартири є Антін Мухарський)», — повідомили в поліції.

У результаті обшуків із квартири вилучили комп'ютерну техніку, сім-картки, банківські картки і телефони, які могли використовуватися в злочинній діяльності. Призначено експертизи.

Як повідомлялося, 13 грудня Мухарський повідомив про обшуки в квартирі, яку здає.

Схожі новини