Передплата 2024 «Добра кухня»

На Львівщину приїхали діти з Луганщини

  • 16.12.2019, 11:39
  • 591

На Львівщині перебуває делегація дітей та вчителів з Луганщини в рамках проєкту “Схід і Захід разом: будуємо довіру зі шкільної парти”.

Протягом десяти днів учасники візиту матимуть змогу познайомитись ближче з історико-культурною спадщиною нашого регіону, відвідати цікаві музеї та отримати незабутні враження від поїздки.
30 дітей зі сходу країни вже встигли побувати в Державному історико-культурному заповіднику Тустань та відвідати Державний історико-культурний заповідник «Нагуєвичі"-Park of Naguevychy.

Проєкт реалізується за підтримки Асоціації місцевих рад «Ради Львівщини», Єврорегіон «Карпати-Україна», Львівської обласної ради, департаменту освіти і науки ЛОДА, департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації та Міністерства освіти і науки України.

Як відомо, проект «Схід і Захід разом: будуємо довіру зі шкільної парти» реалізується за фінансової підтримки Європейського союзу в рамках Програма підтримки секторальної політики — підтримка регіональної політики України.

НАГАДАЄМО, минулого тижня на Луганщину поїхали вчителі із 14 шкіл області навчати дітей в рамках вищезазначеного проєкту.

Схожі новини