Передплата 2024 «Добрий господар»

Пропагандистський телеканал "Росія" показав інтерв'ю із Зеленським

  • 15.12.2019, 16:35
  • 672

Телеканал "Росія" показав відео так званого "ексклюзивного інтерв'ю", яке йому нібито дав президент України Володимир Зеленський.

Про це повідомляють «Новости Донбасса». Відзначимо, що журналісти впіймали голову держави на виході з будівлі, передає OBOZREVATEL

У коментарі представникам каналу президент заявив, що Україна інакше дивиться на Мінські угоди, ніж Росія. При цьому він підкреслив, що головною метою саміту в Нормандські форматі є припинення війни на Донбасі.

«Я вважаю, що це правильний початок, в принципі, на таких зустрічах такого формату. У нас є можливість досягти результату — кінець війни в Україні, на території нашої країни. Через 4 місяці буде зустріч, тому що багато питань за один раз не вирішити і дійсно дуже багато різних поглядів, багато різних питань», — підкреслив Зеленський.

Глава держави також зазначив, що на двосторонній зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним обговорив з ним важливі питання і наголосив на важливості початку спілкування.

Раніше в інтернеті з'явився анонс передачі «Москва. Кремль. Путін» російського каналу «Росія 24», в якому пообіцяли показати «перше інтерв'ю, яке Володимир Зеленський дав російському ЗМІ в якості президента України». При тому, що раніше Зеленський спростовував, що давав інтерв'ю російським каналам.

Схожі новини