Передплата 2024 ВЗ

Сурков пообіцяв терористам "Л/ДНР" не "зливати" Донбас

  • 15.12.2019, 12:34
  • 1 408

Помічник президента Росії Владислав Сурков відвідав з'їзд організації "Союз добровольців Донбасу" (СДД) і запевнив, що Кремль не має наміру "зливати" терористичні "Л/ДНР"

Як повідомляє прес-служба СДД, з'їзд відбувся в Москві 14 грудня, Сурков взяв участь у закритій частині заходу, передає OBOZREVATEL

За даними Telegram-каналу Wargonzo, за закритими для журналістів дверима присутніх запевнили, що ніхто «зливати Донбас» не збирається, а в разі загострення ситуації «потенціал добровольчого руху Росії готовий бути задіяний у максимально короткі терміни в необхідних для фронту обсягах».

У кулуарах з'їзду, коментуючи підсумки «нормандського саміту» помічник президента РФ заявив, що не бачить серйозної різниці між командами Порошенка і Зеленського.

У свою чергу, колишній «прем'єр-міністр ДНР» Олександр Бородай заявив, що «і Росія, і русскій мір потребують захисту і оборони на найрізноманітніших рубежах». Також він висловив упевненість, що війна на Донбасі повернеться в активну фазу.

Всього в з'їзді взяли участь понад 500 делегатів з регіонів Росії, а також підконтрольних «Л/ДНР» територій.

Telegram-канал Kotsnews наводить слова одного з учасників закритої зустрічі СДД: «Найголовніше, що я виніс з «закритої частини» зборів, це те, що ніякої «реінтеграції» не буде. Головне, що є розуміння того, що необхідно найближчим часом підвищити рівень життя людей і рівень соціальних виплат у «Л/ДНР» до рівня російського регіону «.

Схожі новини