Передплата 2024 ВЗ

У спецназі прокоментували підозру військового Антоненка у вбивстві Шеремета

  • 13.12.2019, 12:13
  • 562

У Командуванні Сил спеціальних операцій Збройних України прокоментували затримання військовослужбовця Андрія Антоненка, якого підозрюють у вбивстві журналіста Павла Шеремета.

У повідомленні Командування зазначено, що Антоненко служить в ЗСУ з 2017 року і його поведінка за цей час характеризується як позитивна.

«Антоненко Андрій Сергійович проходить військову службу за контрактом в лавах Сил спеціальних операцій з липня 2017 року, в Командуванні ССО з червня 2019 року. За час проходження служби характеризується позитивно», — йдеться в повідомленні.

У Командуванні Сил спецоперацій ЗСУ додали, що готові сприяти проведенню об’єктивного розслідування та надавати слідству необхідну інформацію задля встановлення істини.

Нагадаємо, 12 грудня глава МВС України Арсен Аваков заявив про затримання фігурантів у справі Шеремета. Кількома хвилинами раніше музикант Riffmaster Андрій Антоненко повідомив, що до нього прийшли з обшуками та підозрюють у вбивстві журналіста Шеремета.

Згодом поліція дала брифінг, правоохоронці назвали п'ятьох підозрюваних у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета.

Це військова медсестра Яна Дугарь, дитячий хірург в Охматдиті Юлія Кузьменко, музикант і доброволець Андрій Антоненко та подружжя ветеранів війни на Донбасі Інни та Владислава Грищенків, відомих за прізвиськами «Пума» і «Буча».

За даними слідства, Антоненко та Кузьменко закладали вибухівку під авто Павла Шеремета.

Схожі новини