Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Слідство не надало жодного прямого доказу причетності затриманих волонтерів до вбивства Шеремета, - ветеран АТО Петров

  • 13.12.2019, 11:14
  • 874

Під час брифінгу по справі вбивства білоруського журналіста Павла Шеремета не було пред'явлено жодного прямого доказу причетності затриманих волонтерів до цього злочину.

Про це в ефірі «Прямого» заявив ветеран АТО, блогер Олексій Петров.

«Згадайте брифінг СБУ після затримання Надію Савченко і Володимира Рубана. Там все було чітко й зрозуміло, з купою прямих доказів, а не якихось припущень. А на вчорашньому брифінгу я не побачив жодного прямого доказу того, що затримані волонтери причетні до вбивства Шеремета. Треба чекати судових розглядів. Упевнений, що професійних адвокатів у нас в країні вистачає», — зазначив ветеран АТО.

Нагадаємо, вчора заступник голови Національної поліції України Євген Коваль назвав п’ятьох підозрюваних у виконанні вбивства Шеремета.

Раніше Коваль розповів, що слідство у справі вбивства Павла Шеремета вийшло на музиканта і військового Андрія Антоненка через схожість його одягу на одяг вбивці журналіста.

На думку народного депутат від «Європейської Солідарності» Володимира Ар’єва, обшук у Антоненка скидається на цілеспрямовані репресії проти захисників України.

До того міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив про затримання фігурантів у справі вбивства журналіста Павла Шеремета. Після цього Артеменко повідомив про обшуки у нього у помешканні у справі Павла Шеремета.

Народний депутат «Європейської Солідарності», ветеранка Яна Зінкевич повідомила, що Яна Дугарь на момент скоєння злочину перебувала в зоні АТО.

Схожі новини