Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Екс-євродепутат Гармс назвала тотальним абсурдом розслідування проти Порошенка щодо Мінських угод

  • 12.12.2019, 09:15
  • 373

Німецький політик, член Європейського парламенту (2004-2019рр) Ребекка Гармс назвала тотальним абсурдом розслідування Державного бюро розслідувань (ДБР) за фактом вчинення можливої державної зради під час підписання Мінських угод проти п'ятого президента України, нардепа Петра Порошенка.

«Відчувається, що деякі українці борються за те, щоб знищити репутацію країни. Це тотальний абсурд!», — написала вона в своєму Твіттері в середу, коментуючи звинувачення Порошенка в державній зраді, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Як повідомлялося, ДБР повідомило про відкриття кримінального провадження за фактом можливого скоєння державної зради Порошенком під час підписання Мінських угод про врегулювання ситуації на Донбасі в 2015 році.

При цьому екс-заступник глави адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрій Портнов у своєму телеграм-каналі розмістив копію відповіді ДБР на його ім'я, з якої випливає, що це він звернувся в ДБР з приводу можливої державної зради Порошенка в ході підготовки і проведення 11 і 12 лютого 2015 року переговорів щодо змісту документа «Комплекс заходів, спрямованих на виконання Мінських угод».

Схожі новини